DEPARTEMENT IN DE KIJKER

18/12

Crepi-Bel

Crepi-Bel is een van de departementen van Carro-Bel Group en is ervaringsdeskundige in de plaatsing van gevelbekleding. Maar waarom kiezen voor een gevelbekleding?  

Eén van de makkelijkste manieren om uw woning te isoleren is bezetten met isolatie en crepi. Het is licht in gewicht, op enkele dagen geplaatst en laat uw woning er als nieuw uitzien. Bovendien voldoet het aan de laatste isolatienormen waardoor uw huis een meerwaarde krijgt. 

Crepi-Bel is gespecialiseerd in: 

Sierpleisters: Sierpleisters zijn decoratieve pleisters die een ideale afwerking bieden van de geïsoleerde gevel. Ze zijn niet enkel trendy, maar zorgen ook voor de nodige bescherming. Hedendaagse architectuur met sierpleisters kunnen een hedendaagse en moderne look geven aan uw woning. 

Steenstrips: Onze steenstrips geven het natuurlijk effect van een traditioneel gemetste gevel. 

Herstellen en schilderen van vervuilde gevels: Uw geveltherapeut heeft zich ondertussen ook verder gespecialiseerd in de renovatie van oude bestaande cement- en/of kunstharsgebonden sierpleister. Hierbij maken we gebruik van ontmossingsproducten en vuilverwijderaars, nadien plaatsen we een coating om zo tot een resultaat te komen waarbij we jaren een mooie gevel met een minimum aan onderhoud behouden. 

Benieuwd naar de realisaties van Crepi-Bel? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

PRODUIT À L'HONNEUR

18/12

Carro-Tube®

Lees meer

PRODUCT IN DE KIJKER

18/12

Carro-Tube®

Lees meer

PROJET À L'HONNEUR

18/12

Carro-Bel contribue à la rénovation du patrimoine culturel

Lees meer

PROJECT IN DE KIJKER

18/12

Carro-Bel draagt zijn steentje bij in de renovatie van cultureel erfgoed

Lees meer