PRODUCT IN DE KIJKER

18/12

Carro-Tube®

Met plezier stellen wij onze Carro-Tube® aan u voor. Het gaat om een 5-laags PE-RT vloerverwarmingsbuis. In samenwerking met onze vloerverwarmingsexperts helpen wij u bepalen welk systeem het meest geschikt is voor u. 

Onze Carro-Tube® kan geplaatst worden met de volgende systemen: 

Tackersysteem: Dit systeem is eenvoudig te installeren en wordt toegepast op vloerisolatie van gespoten PUR, alle type isolatieplaten of isolerende uitvullagen zoals Iso-Bel (EPS). De Carro-Tube® wordt op de isolatie bevestigd met een tackerapparaat en tackerclips. 

Nettensysteem: Dit systeem wordt toegepast in vloeropbouwen met akoestische vloerisolaties, zodat deze tussenlaag niet doorboord kan worden. Het netsysteem laat tevens hogere belastingen toe voor industriële toepassingen. De Carro-Tube® wordt op de netten bevestigd. 

Noppenplaatsysteem: Dit geprofileerde systeem is ideaal op vlakke niet-geïsoleerde  (of geïsoleerde) ondergronden om te voorzien van (bijkomende) isolatie onder de noppenplaat. Deze plaat zorgt voor een eenvoudige en gelijkmatige verlegafstand tussen de buizen. De Carro-Tube® wordt tussen de voorgevormde banen geplaatst zonder bijkomend dampscherm. 

Voor meer details kan u onze technische fiche downloaden. 

PROJET À L'HONNEUR

18/12

Carro-Bel contribue à la rénovation du patrimoine culturel

Lire la suite

PROJECT IN DE KIJKER

18/12

Carro-Bel draagt zijn steentje bij in de renovatie van cultureel erfgoed

Lire la suite